Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud pan všeslibující poslanec Onderka tvrdí, že si v Česku "se vším poradíme", měl by jít rychle příkladem a za ČSSD podat návrh, že si všech 200 poslanců okamžitě sníží platy na úroveň průměrné mzdy. Zatím se zákonodárci řídí heslem "Z cizího krev neteče" a čekají, že si občané nechají virem zavřené podniky a obchody milostivě a spořádaně líbit a půjdou ochotně žebrat (protože nejistých pár tisíc korun z programu Antivirus místo výpadku 40 nebo 20 procent původní mzdy je nezachrání). ;-O

0 0
možnosti

Nelze nevidět, Vláda volí cestou opačnou, jako Kalousek. "Špidlo - Zdroje jdou" ! Ony nejsou a byly vybrakovány z rezer po Nečasovi. Bureš,se Schillerovou nekonají sebemenší náznak redukce výdajů - vybízení k tomu i občany ! Programy Covid nefungují - Havlíček je v ostudě. Maláčové Kurzarbait funguje - Drží ovšem pacienta na umělém ventilátoru. Občané říkají - Nejsme padlí na hlavu, ze ano ... !

Jsme zemí zvláštní. Auta stárnou, atakují hranici 15 let = výroba drží rozpočet ČR. Byty nejsou, povolování není = stavebnictví se propadá. Dálnice nejsou, rychlovlaky nejsou = zase jsou slevy na cestování. Nu nevím, asi je již lépe. Snad ten vodní kanál a přehrada u obce Heřmínovy BR ! Ta se již plánuje už asi 75 let. Krize důvěry zde je - Této vládě nelze důvěřovat ... :-)

2 0
možnosti

"Letos v dubnu lidé a podniky koupili o 53,4 % méně automobilů než loni, v květnu o 44 procent." Je to divné? Samozřejmě. Kde nakoupili těch 46,6 %, resp. 56 % v době karantény. Dělat z toho závěry může jen hlupák. Nebo politik.

"Čtyři z deseti Čechů odsunuli na pozdější dobu nebo na neurčito plánované nákupy." Nic jiného jim totiž nezbývalo.

"Prodej oděvů a obuvi spadl v dubnu o 81 procent, sportovních potřeb jsme si koupili o 55 procent méně." Ty oděvy a obuv (19 %) a sportovní potřeby (45 %) byly zřejmě nakoupeny v e-shopech, vše ostatní bylo zavřeno. Jak ukecaný je asi politik, který předstírá údiv, či předstírá, že z těchto prodejů lze činit jakékoliv závěry pro budoucnost.

2 0
možnosti
Foto

Trefa R^

Přesně to jsem chtěla napsat.

Pan politik zapomněl, že nechali zavřít obchody.

Takže vlastně na to, že se dalo nakupovat jen přes internet, tak bilance je vynikající.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS