Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten roční zisk je ve skutečnosti kolem 100 mil., ale na tom nesejde.

Je ale naprosto jisté, že české strojírenství výpadkem veletrhu ohrožené není. Kdo uzná za vhodné vystavovat, jede na odborný veletrh do zahraničí. Mnohdy je to i levnější.

0 0
možnosti

Od velkého politika bych očekával nikoliv jen fňukání o co mé milované město příjde , ale též sdělení, jak by se to vyvíjelo, kdyby akce byly povoleny a covid by zaútočil, resp. jak jsou na to připraveny nemocnice a zdravotníci atd. atd, jaké by následně byly dopad ydo čehokoliv a protože tuto info nemám těžko mohu souhlasit, či nikoliv....natož solidně diskutovat.

0 0
možnosti
Foto

Od velkého politika ČSSD by se jako od bývalého brněnského a dokonce dvojnásobného brněnského primátora slušelo říci, kdy konečně Brňákům postaví ten tehdy pořád dokola slibovaný stadion???;-(

0 0
možnosti

Vyjímečně s autorem souhlasím, měl by ale správnou myšlenku prosazovat politickými prostředky, se svými stranickými aj. kolegy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik