Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jste v té vládě nebo ne. Když teda už víte co se zkonilo, tak proč proboha v tom samém pokračujete. Co nám je platné, že po několika měsících říkáte, že "ono se to" mělo dělat jinak, když už nyní je jasné, že na vánoce budete to samé říkat o dnešku, "jó v září se to mělo dělat lépe".

Když to neumí Babiš a jeho diletanti, teda "sorry jako" odborníci, tak to udělejte vy. Seznam opatření, jak budou postupně zaváděna a co je spouštěčem (z odborného hlediska) nového nařízení a za jakých okolností se budeme vracet k normálu. Normálně kličkujete jako Babiš, seznam není tak složité vytvořit, ale co na to řeknou lidi, budou tam nepopulární opatření a budou křičet a není jisté zda to ustojíte. Je možné, že propadnete ve volbách a až historie ukáže pravdu, jenže udělat správnou věc dnes, to chce odvahu.

1 0
možnosti

J97o77s87e93f 91M31i22k78i91n

29. 9. 2020 10:02

V první vlně lidé nevěděli nic tak poslouchali a pomalu se učili. Pomalu se odlaďovalo to, co bylo a co nebylo účinné.

Bohužel politici místo toho, aby vzali existující pandemické plány a opatření, tak si začali hrát na mocné bohy a vševědy.

Lidem potom došla trpělivost ve vlně druhé hlavně z důvodu arogance a nekompetentnosti politiků. Svoji nekompetentnost završili rozesíláním roušek.

Je bohužel smutná skutečnost, že za "COVID" se schovává ekonomický propad započatý již před příchodem nemoci.

Lidé také nasadili v první vlně do boje spoustuelánu a nápadů, které byly včak pošlapáný naší "elitou".

Místo roušek a respirátorů vyrobených dle našich norem, ale nemající certifikát, od našich firem se utrácely peníze za předražené nákupy šuntu.

Stejný problém byl i u desinfekce, u testů atd.

4 0
možnosti

P98e11t83r 88T79o67m46e90k

29. 9. 2020 9:18

A vy víte, která opatření mají smysl a která nemají?

0 0
možnosti

Nemám nic proti restrikcím, pokud ovšem nepůjdou na účet vybrané skupiny lidí - v minulé karanténě na účet drobných živnostníků napoříklad

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS