Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Je dost depresivní, že dokud se cítil silný v kramflecích, považoval Babiš tohle daňové dobrodružství za šílenství, které by vedlo k rozvratu státních financí. Stačilo, aby mu trochu začalo téct do bot, a je ochoten roztřískat do budoucna tento stát, jen aby získal okamžité výhody a zkorumpoval část voličů. Korumpování společně s používáním tvrdé síly, která nerespektuje ani smlouvy ani prostou slušnost, když má jasně navrch, jsou jediné dvě metody, které ovládá. Že se k němu připojil Pitomio nepřekvapilo, že študovaný slušňácky imbík celkem jo, i když je imbík, který je schopný tvrdit, že nehlasovali s Babišem, ale Babiš s nimi. 8-o

Bohužel pro lidi jsou to moc velká hausnumera, mnohem víc v první fázi ocení ty dvě tři tisícovky měsíčně navrch, aniž by řešili, jak drahá bude ve skutečnosti tahle sleva na daních... Ale to příjde. A přijde tvrdé šetření, ořezávání veřejných služeb, návrat školného, zdravotních poplatků atd. atd. A samozřejmě opětovné zvyšování daní. Bude to bolet.

Jenže - jak bylo řečeno - ne teď, ne příští rok, ale až za pár let.

-----------------------

Smutné je, že ČSSD dovolila, aby takhle zásadní daňová reforma v rozporu s koaliční smlouvou prošla mimo vládu přes poslanecké návrhy. Měli jste se vzbouřit a v nejhorším prásknout dveřma.

Teď jste za to spoluzodpovědní, i když jste byli proti...

A k čemu je levicová strana, která je ve vládě, která zadělává na tvrdě proti-levicové časy???

0 0
možnosti
LK

L47u12b39o42š 95K63r63i20m26l

31. 12. 2020 10:25

A já se už těšil, že konečně chcete odejít ... a ono nic ...

1 1
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik