Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane místopředsedo, jeden takový povedený strážce státní kasy, totální diletant bez patřičného vzdělání a praxe v roli ministra financí se jmenoval Bohuslav Sobotka a byl to mimo jiné předseda ČSSD - a do státní kasy zasekl sekeru ve výši 400 miliard korun. A co se mu stalo? Nic!! He, he. :-P

0 0
možnosti

Autorovi slouží ke cti, že na rozdíl od 99,9,% kritiků vlády přímo netvrdí, že historicky nejvyšší dluh není výsledkem neschopnosti vlády. Dokonce se pustil do rozboru výdajů a prohlašuje, že opravdu není snadné tyto výdaje škrtnout, podnikatelé, důchodci, zdravotní, učitelé apod. dostali to, co mělo své důvody. Takže sporné je jen zrušení superhrubé mzdy, k čemuž ovšem tlačila i ODS, jak autor zmiňuje.

0 0
možnosti

Venezuela je v rozhazování k nezastavení a její spolustraník kritizuje vládu za rozhazování. Rozum se mně hrbí. Onderko, budíček! Venezuela je vaše kolegyně, místopředsedkyně vaší strany a ministrině vaší koaliční vlády.

3 0
možnosti

P73e98t81r 47N76e91d60v74ě90d

19. 1. 2021 17:28

A co když nebude muset nic nikomu nechávat? Nebo už je to jisté?

0 0
možnosti

J18a83n 42R92á30ž

19. 1. 2021 15:57

Pane brněnský exprimátore, víte kolik je členských zemí v EU, které mají zdravé finance, čili jejichž finance jsou, jak říkáte v dobré kondici?

Nemám radost z toho jakým způsobem řídí státná kasu paní Schillerová, ale zatím to má daleko nejenom do stavu, jakým jsou řízeny státní finance ve Francii, Itálii, Řecku, Portugalsku, či Belgii (například), takže strašení nějakými katasrofickými scénáři, rozhodně není namístě.

PS. Podle odhadu ČNB v roce 2021 stoupne podíl zadlužení ČR k HDP na cca 42%, takže naše finanace jsou pořád v lepší kondici než finance např. Německa, kde nárůst podílu státního dluhu na HDP v roce 2021 (odhad Bundesbanky) přesáhne 70% HDP.

Naším problémem je struktura výdajů státního rozpočtu a to je hlavně vina na straně ministrů za ČSSD, jejichž rozhazovačné poltice neuměl s populistických důvodů Babiš nejenom zabránit, ale naopak rozhazování podporoval. V tom jede Schillerová s malou vinou.

3 0
možnosti
Foto

S malou vinou ?8-o

Pane Ráži, vy nevíte, že ministrům financí se říká "strážci státní kasy"?

1 1
možnosti

Vás je v té Praze pane Onderko velká škoda, měl by jste se vrátit zpět do Brna a pomocí třeba s návratem velké ceny. Kolegu Blažka vezměte sebou. Aspoň nebude v Brně nuda.

2 1
možnosti
Foto

Pro začátek by pak mohli vyfasovat hardy z mikrovlákna a začít leštit tu nádheru, co z ní padaj kuličky.

3 0
možnosti
Foto

Vy s to Venezuelou taky vstoupíte do dějin.

8 0
možnosti
Foto

Tak proč jste s ní, vy chytráci, ve vládě? A vaše Maláčová je snad něco jiného? Nevidíte si ani na špičku nosu.

12 0
možnosti

Pane Onderko, když jste takový brňák, proč jste se nechal vozit do kadeřnického salonu do Prahy?

3 0
možnosti

Jste toho aktivní součástí, Zloděj křičí, chyťte zloděje. Hanba

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS