Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M48i34l93a82n 53K23e82s54l

6. 8. 2021 14:33

Takový velký odborník na ajznbón a sedí na sekretariátu partaje.Partaji škodí a ajznbónu by prospěl.

0 0
možnosti
VB

Za ministra Havlíčka se některé ukazatele zhoršily oproti předchozím rokům, jak v r. 2020, tak letos. Ale nejde jen o nehody na železnici, neřešíme důsledně ani autonehody. Jak kvalitně jsou připravováni budoucí řidiči (strojvedoucí)? Necháváme kvést byznys na úkor bezpečnosti dopravy? Někteří řidiči by měli doživotně přijít o řidičák. Strojvedoucí by měli být pravidelně přezkušováni, vč. ověření jejich duševních schopností, vč. zákazu více úvazků apod. O bezpečnost se má kontrolou starat Drážní úřad. A nezávislá kontrola by měla prověřit nakládání s investicemi.

2 0
možnosti
DK

...a s dosazením na první místo shora pozici lídra ve volbách taky nezískáte, Onderka

ale nic ve zlém, Onderka ;-D

0 0
možnosti
LC

S lecčím, co kritizujte bych i souhlasil, ale pokud se pamatuju, tak i socánci řádili ve vedení Českých drah dost dlouho. Ale hlavně, být druhým mužem ve straně, která je ve vládním angažmá, kritizovat vládu, potažmo svého předsedu, který je místopředsedou vlády, to je chucpe. Můžete na grémiu dumat, proč jste pod hranicí vstupu do příští PS.

3 0
možnosti
MB

Nalejme si čistého vína. Babiš vládne od r. 2017, místopředseda od r. 2014. Vše za podpory ČSSD. Co jsme vlastně získali? Jak, se ČR stala silnější a důstojnější? Němci to řekli jasně - Jsme zaostalí! Zabezpečovací zařízení je nedostačující - Doplnění katastrofy - Souručenství záchranného systému, ve spolupráci chválí.

Směřuji k tomu, že se vyplýtvaly miliardy Kč. Potřebně - nepotřebně.Účet ? Infrastruktura není, reformy nejsou, větší bezpečnost železnic taky není. Tak co tedy vlastně je? Dluhy a kecy + šílené nápady Miloše hradního s kanálem ...!:-)

3 1
možnosti
JK

Tak pozor, pokud předsadíte před vlak dostatek výtisků zákona, pak tento zákon určitě zmírní následky nehody. Takže příště mluvte pravdu, jo.

Jinak je to velmi opatrné drcnutí do Babiše skrze Havlíčka. Několikrát klonovaný ministr samozřejmě nestíhá, vláda má kuli tomu problémy, ale proboha nic se měnit nebude, tentokrát je zase blízko do voleb.

Jak vám je, když vidíte, že vás předhání Babišem dotovaný policajt a přitom máte dohodu o neútočení. Zase vás Babiš napálil, jste jelita, svůj osud si zasloužíte.

2 0
možnosti
PK

Pokud vaše kritika směřuje do vlastních řad vaší partaje, tak je skutečně oprávněna....

2 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik