Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

90% textu je pouze nálepkování ve stylu "on je extremista, oon je jedovatý, on je demagog"

1 0
možnosti
JR

J44a88n 82R27á13ž

14. 8. 2021 14:58

Co jiného od socanů, jako je pan primátor v. v. Onderka můžete čekat?

0 0
možnosti
TT

Vstup do EU? Umanutost hlupáků.

3 0
možnosti
Foto

proboha, začnete se již konrčně po tolika letech živit poctivě !!

0 0
možnosti
LC

Proč hned mluvit o czexitu. Stačí udělat referendum o setrvání v EU a už konečně jednou provždy zavřít ústa všem těm zpátečníkům. Jenomže bojím, bojím bojím i když všechny průzkumy vypovídají, že Češi EU milují. Jo a všichni ministři rozvrací státní finance, jenom ta Venezuela se snaží šetřit a dostat kasu do plusu.

2 0
možnosti
JZ

Z EU se vystupovat nebude, lůza do toho nemá co mluvit..

0 1
možnosti
TT

Jo, o tom rozhoduje jenom jeden posedlý pomatenec. :-P

1 0
možnosti
JV

O ČSSD si mohu myslet co chci, tady je ale třeba uznat, že pan Onderka má v zásadě pravdu. Při představě, že by Okamura nebo Volný dojednávali náš odchod z EU, mě skutečně jímá hrůza. To by byl sešup.

1 1
možnosti
TT

To by byl sešup, i kdyby to vyjednával třeba Cicero. Kolonie zůstane kolonií, bez zbraní a násilí se neosvobodí.

1 0
možnosti
Foto

K50a35r63e10l 49C18a45c57h

13. 8. 2021 17:10

Mám takový dojem, že ti, co jsou proti CZexitu ve většině případů doufají, že se politika vedení EU změní a vrátí se k původní hospodářské spolupráci národních států. Jenže je to doufání marné. Změnit se nemůže. Změní se totiž většina těch, kteří dostali důvěru voličů v národních státech, aby v orgánech EU hájili národní zájmy. Je to jednoduché. Začnou jednat v duchu pravidla - koho chléb jíš, toho píseň zpívej. Platy a prebendy, které mají od EU totiž zkorumpují téměř každého. Vždyť žijeme jenom jednou. A kapři si rybník sami nevypustí.

Pokud jde o ČSSD. Býval jsem voličem této strany s tím, že je to strana, která má hájit zájmy zaměstnanecké sféry. Proč jí voliči, kteří od této strany očekávali totéž co já odešli a podporují nyní ANO, či SPD, si musí uvědomit politici ČSSD sami. Co nás však čeká v podzimních volbách? ČSSD je na dně, ODS, která má hájit zájmy české podnikatelské sféry se ještě z krize nevyhrabala a tak hrozí nástup globalistů Pirátů. To je fakt špatné. Je tedy nutno nástup globalistů zastavit. Lidé s podobnou filosofií by měli volit nějakou protiváhu - tedy ANO nebo SPD. ODS by také mohla posílit protiváhu, ale má slabé vedení - Fialovi nevěřím, nemá na to - chtělo by to razantnějšího předsedu.

2 1
možnosti
JZ

SPD je zločineckou organizací a odpadem české politiky. Rv

1 3
možnosti
PK

I když pana Onderku moc nemusím, tak dnes v podstatě souhlas. Stávající systém ale u nás vyhovuje desetitisícům, možná vícero. Těžko se to mění nějakou evolucí. Jeden podle mne chytrý pán mi říkal, že je iluze vrátit EU do polohy a la EHS. Že dnes nejde jen převážně o import - export. Něco na tom bude.

0 0
možnosti
JP

J21a93n 33P91a48v71l21í86k

13. 8. 2021 14:42

Na triko současné ČSSD dost rozumný článek. Jenom kdyby činy byly v souladu se slovy.

0 0
možnosti
Foto

S článkem v podstatě souhlasím. Jen mne pobavila hned jeho první věta, že klíčovým soupeřem pro sociální demokracii v podzimních volbách je hnutí ANO. Takže ČSSD už skoro osm let vládne spolu se svým klíčovým soupeřem. :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik