Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pauča

5. 11. 2008 15:32
My si přece tykáme, pane primátore.

;-DProto Romane nechápu, proč mne na svém blogu oslovuješ pane Paulczynski. Ale možná Ti ten článek psal někdo jiný.

Je však zřejmé, že internet není Tvojí doménou. Můj web je webem informačním, viz jeho název.

Proto  poskytuje průřezově názory vyskytující se na webu, mnohdy kontroverzní. Dávám je tam proto, že mne něčím oslovují a to jak  kladně, tak záporně. A mé čtenáře zajímají.

Také Ti zjevně uniká kdo je Aston do něhož jsi se obul. Je to nick guru českého internetu pana Neffa z jeho slovutného Neviditelného psa.

Přebírat jeho úvodník mám osobně od pana Neffa povoleno, čehož si nesmírně vážím. To, že s ním souhlasím je samozřejmé. To, že s ním Ty nesouhlasíš je taky samozřejmé. O tom demokracie je  budu do krve hájit právo, abys mohl vyslovit svůj názor. Ve skutečnosti diskutuješ s Astonem, já to však rád za něho schytám.

0 0
možnosti
RO

Roman Onderka

5. 11. 2008 18:20
Re: My si přece tykáme, pane primátore.

Neboj, Petře, nezapomínám, že se známe už hezkých pár let a tykáme si. Důvod, proč Tě v tomto článku oslovuji „pane Paulczyňski“ je velice jednoduchý. Když polemizuje primátor Brna s brněnským zastupitelem, sluší se tomu dát nějakou formu, tedy také vykání a oslovování se příjmením. Tykání si nechme do kuloárů. To, že nepotřebuji nikoho, kdo by za mě musel psát články, je ti doufám po těch letech co mě znáš jasné.

V jedné věci máš ale pravdu. Skutečně nevím, kdo to je Aston a vůbec se za to nestydím. Já jsem zvyklý psát a jednat pod svým jménem a oslovovat tak i ostatní. Pokud je Aston skutečně Ondřej Neff, nechápu, proč se nepodepíše svým jménem.

My v ČSSD ctíme stejné principy demokracie jako Ty a rovněž je chceme do krve hájit. Právě proto mě článek pana Astona/Neffa docela vyděsil. Ono totiž od názoru „lidé jsou hloupí a volí toho, kdo jim slíbí pivko zadara“ je jen kousek k názoru, že je všeobecné volební právo nesmysl. A to už nemá, Petře, s demokracií mnoho společného.

0 0
možnosti
LB

Lovon Bodom

5. 11. 2008 14:21
Primátor, toto

Nejen že nedokáže na webu pořádně odpovědět na otázky občanům Brna, ale toto na primátora, ,,největšího města v republice, jelikož Praha je kraj,, jak s oblibou říkává, velmi slabé, velmi slabé, zase na druhou stranu na člověka od dráhy, velmi dobré, velmi dobré. Přidat pane Onderko, přidat..(Y)

0 0
možnosti
RO

Roman Onderka

5. 11. 2008 18:22
Re: Primátor, toto

Prosím argumenty, pane Bodome, argumenty ;-)

0 0
možnosti
PR

hairyfairy

5. 11. 2008 13:38
Předvolební sliby

Pane primátore,

kdy si myslíte, že hejtman mgr. Hašek splní sliby napsané na billboardech "Zastavíme zdražování" a "Ne poplatkům ve zdravotnictví"? Dle mého soudu na ceny a na poplatky u lékaře nemá ani hejtman ani krajské zastupitelstvo valného vlivu, tudíž tyto sliby ČSSD opět nebyly zasazeny do reálného rámce.

Díky za odpověď

0 0
možnosti
LH

xaverbrixi

5. 11. 2008 13:37
0 0
možnosti
S

Shackall0

5. 11. 2008 14:22
Re: Vy opravdu neznáte Astona ?

A co Shackalla, toho znáte? ;-D

Ne? Tak máte mezery ve vzdělání ;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

5. 11. 2008 13:33
I jen průměrný čtenář ví

že Aston je pseudonym Neffa. A že na Neviditelném psu publikuje pravidelně.  Pisálku.

0 0
možnosti
JD

pedr64

5. 11. 2008 13:29
ale pane Onderko

ta citace o slibech přece nebyla mířena na ODS, ale na Vaši partaj. Ikona vašich voleb Rath už dnes tvrdí, že volební dodávka nebyla jeho dodávka a že to, co ste slibovali ste vlastně neslibovali a když, tak až někdy možná po dalších volbách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik