Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

0xf

23. 4. 2009 14:42
ptakoviny na n+1!

Obcan se muze svobodne rozhodnout cim a kdy bude jezdit. Obcan jako ridic totiz ma nest zodpovednost. Stat mu ma umoznit slozit ridicky prukaz ktery nebude mit vsak hodnotu jizdenky na vlak. Vy jako socialista asi tezko pochopite ze ne kazdy ma na to aby mohl ridit automobil. Jelikoz je to do jiste miry i zbran. Tudis by mel projit urcitym vyberem. Dale nejezdime uni auty se stejnymi parametry proto bychom meli byt shopni odhadnout jeji a sve moznosti. A nezavidet ze sousedovic moznosti jsou jine nez nase. A v provoze si navzajem vyhovet. Dale by melo byt vice doporucujicich znaceni ktere se budou brat v uvahu az pri pripadnem reseni nehody. A tam by meli soudy tvrde zakrocit proti tem co nezvladli a zaroven se nedrzeli doporuceni. A rozhodne k tomu nevede mnohdy nesmyslne znaceni na nasich cestach a nebo buzerace lidmi s radarem lezicimi v krovi 4m od cedule konec obce.

0 0
možnosti
MU

MIR80

17. 4. 2009 14:05
Srotovne

A co takhle radeji zajistit lidem praci, aby si ty autaky mohli koupit sami ? Tohle je zas jen populisticke rozdavani par penez jak to ostatne CSSD perfektne umi...

;-€

0 0
možnosti
T

trodas

15. 4. 2009 14:06
Diletant stinovym ministrem dopravy?!

No to tedy potěš koště. I malé dítě ví, že čím víc buzerace řidičů (bodový systém, přemíra značek, arognatní policajty, šikana kvůli rychlosti...) bude, tím menší bezpečnost na silnicích.

Místo radarů sparvujte silnice. Místo buzerace zkuste pochopení. A bude líp. Snížil bodový systém nehodovost? Nesnížil. Proto co? Zrušit. Né zpřísnit, zrušit. Omezit množství značek, zákazů a příkazů... a místo nich zlepšit silnice.

Každý by si raději koupil nové auto, kdyby na to měl. Pokud na to nemá, šrotovné nic nevyřeší a jen vytahuje další a další peníze z kapes lidí. Když kupec 10 000,- místo na Bursíkovné vrazí do generálky, pořádných gum a brzd, tak se nehodovost zlepší. Pokud tyto peníze lidem vezmete, tak se nehodovost zhorší, jasné?

Nejasné lobistům automob. průmyslu, fa. CzechZradar a pod.

Lidí jako vy, pane Onderka, jsou pravou příčinou stavu na našich silnicích a kéž by na nich zemřeli. (Y)

0 0
možnosti
AA

aliencz

15. 4. 2009 12:48
Lžete a ještě k tomu nevíte o čem mluvíte

Vaše závěry nad dopravní situací na úzmí ČR jsou projevem největšího diletantizmu, jaký jsem v tomto oboru četl. Váš výplod je bohapustý populizmus, jímž se snažíte získat nějaké OVČÍ HLOUPÉ voliče, děsím se dne, že byste snad měl někdy flek ve vládě. Váš názor, že, cituji: "Nejrizikovějším faktorem v Česku je zvýšená rychlost" je vycucán skutečně z PRSTU. Pravděpodobně asi vůbec nevíte, že občan má k dispozici na internetu statistyky dopravní nehodovosti a tam je zpětně celá léta velice podrobně vypisováno, co je skutečnými příčinami  neutěšeného stavu na silnicích ČR. A ona rychlost to tedy není ani NÁHODOU. Vaši spoludiletanti v sočasné i předchozí vládě celou problematiku však sledují také z nějakého pofiderního patra a skutečné informace je vůbec nezajímají. Protože jinak by nebylo možné vymyslet např. BODOVÝ SYSTÉM, jehož jednotlivé body ALE VŮBEC nekopírují příčiny dopravních nehod. A DOKONCE nejčastější příčina dopravní nehody NENÍ v bodovém systému PODCHYCENA VŮBEC.

0 0
možnosti

audis

14. 4. 2009 17:37
pane Onderko,

vy jste bud uplně blbej nebo navedenej. tipuju, že to druhé. nebudu se technicky rozepisovat proč, protože to jsou známá fakta a zřejmě je nechcete v běhu za umělý koloběh peněz vidět, ale doporučuju vám jedno: až snížíte v ČR počet sebevražd (1500 osob ročně), tak se věnujte snižování umrtí na silnicich (1000 osob ročně). a než se vrhnete na sebevraždy, vyřešte neprve oběti infaktů (deseti tisíce ročně). tak pa!

0 0
možnosti
KN

dr.Radarius

14. 4. 2009 14:50
zkopirovano

Sliby páně primatora

1) Do konce roku 2009 nová víceúčelová sportovní (primárně hokejová) hala ... ještě se nekoplo do země.

2) Za žádnou cenu nepřipustit zdražování jízdného na MěHroD ... od 01.04.2009 v Brně až o 50% dražší.

3) Důraz na rodinný život ... v duchu oposmluvní stranické doktríny jako správný bigamista hobluje pobožnou zastupitelku a bývalou svoji náměstkyni (degradovanou právě za pohlavní styk s ním).

0 0
možnosti
L

lejnok

13. 4. 2009 14:40
přeloženo z reklamštiny:

- automobilová lobby si přijde na své zvýšením obratu a cen aut. A ČSSD získá prachy na úplatcích od automobilové lobby

- nenažraný stát bezpracně získá další prachy na pokutách za "vysokou" rychlost

- úředníci získají prachy na úplatcích spojených s agendou dopravních přestupků

- mrtvých na silnici bude možná víc, ale to už zakamuflují závislá média

Zkrátka úplný ráj na zemi (Y)

0 0
možnosti
CC

Corrado Cattani

6. 4. 2009 17:35
Dneska

bylo Brno parádně ucpané, všude kolony. Čímpak to asi bude? Pan Onderka volby nevyhrál, jen nějakým zázrakem sestavil koalici, v příštích bude po tom, co v dopravě předvádí, rád za pět procent, ale hlavně že si už ČSSD tohoto polovzdělance nasadila do předsednictva.  

0 0
možnosti
V

vdd

6. 4. 2009 17:22
Vážený pane,

než takovéhle bláboly, tak raději nepište nic. Vůbec nevíte o čem mluvíte.

0 0
možnosti
D

DeadZed

6. 4. 2009 17:13
Lhář se nějak rozepsal

Jak vůbec může o dopravě mluvit ten populista a lhář, pod jehož vedením jezdí MHD pomalu polovinu toho co dřív a je 2x dražší? Před volbami slibovali pravý opak. A taky slibovali že zastaví přesun nádraží. Lháři...

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik