Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vratislav

23. 4. 2009 12:33
Kašlete na mamlase

Dyk sotva maturu udělal. Socánek.;-D

0 0
možnosti
H

hrabe.zeppelin

20. 4. 2009 16:09
Ze zrovna o doprave

mluvi clovek, ktery sve volice obalamutil slibem 'levne dopravy pro kazdeho', nacez se za jeho rizeni stalo Brno mestem s nejdrazsi hromadnou prepravou... 8-o

0 0
možnosti
MU

MIR80

17. 4. 2009 14:21
Vase neSUV a srotovne

Silnice budou bezpecne tehdy, az ridici budou akceptovat policii jako autoritu, nikoliv organizaci k smichu (jejimz jedinym kriteriem je castka vybrana na pokutach za hlouposti ala zarovky a pojistky ve voze) a predevsim (a to chci zduraznit) az i predstavitele statu (mezi ktere se radite napriklad i Vy nebo poslanec Seich) budou dodrzovat stejne zakony a ctit stejna pravidla jaka vymysli a zavadi pro vsechny ostatni obcany a nikoliv nas neustale presvedcovat o sve nedotknutelnosti a vyjimecnosti.

0 0
možnosti
MU

MIR80

17. 4. 2009 14:16
Srotovne

Pane Onderko, prestante neustale obhajovat srotovne. Sam jiste dobre vite, ze tzv srotovne bude vyplaceno pouze pri porizeni vozidla dle urcitych kriterii, zejmena mnozstvi exhalaci. A jiste take vite, ze obecne bezpecne auto musi byt relativne velke, ze miniaturni bezpecne auto nelze postavit (to je fyzika, kterou zatim ani socialni demokrate nedokazou opit rohlikem). To co tu sverepe obhajujete je jen cesta, jak zadluzit dalsi domacnosti, ktere vymeni stare auto za nove, protoze proste dostanou par korun od statu a nebudou resit, zda i za rok ci dva budou schopni splacet leasing ci uver na vozidlo. Osobne mam v dnesni dobe 20 let stary vuz, ktery bych take rad vymenil za novy, jenze narozdil od nasich zakonodarcu a politiku ziji v realnem svete, kde se vydelavaji realne penize, takze stejne muzu koupit nejmene 4-5 let stare vozidlo(pokud to nema byt nakupni taska ala fabie HTP), na ktere se uz Vami obhajovane srotovne vztahovat nebude.

0 0
možnosti
ZK

SID09

16. 4. 2009 16:37
Pane Onderka

vaše bláboly se hodí jen na politický meeting vaší strany. Mezi normální lidi s tím raději nechoďte, nebo se hned pozná, že toho moc nevíte a budete lidem jen pro smích. Zajděte si k holiči, zapózujte před fotografem, či kamerou, ale moc nemluvte a pokud možno raději vůbec nepište - protože to co napíšete už těžko okecáte.

0 0
možnosti
PP

pavouk první

16. 4. 2009 15:35
0 0
možnosti
AH

nyny.

16. 4. 2009 14:18
a můžete za to vy politici nikdo jiný

protože každý jde tak daleko, kam až může a za volantem zvláště. Když začal platit nový zákon ze dne na denvšichni chodce pouštěli, že se člověk bál, jestli nejde o vtip, jezdilo se v obcích hezky řádně a pak to najednou začalo vadit politikům a začalo se smlouvat, že ty body nějak moc a zbytečné a jakmile davy řidičů zaregistrovali podporu, najednou se všechno vrátilo ke starému. Řidiče zmetky nic jiného nenaučí nežli tvrdé tresty, brát řidičák, kriminál na tvrdo, zabavovat auta a hned, pokuty v desetitisících.Zajímavé je, že v rakousích nebo německu si nikdo nic podobného nedovolí, protože se bojí postihu.Jediná naděje slušných lidí a řidičů je, že ti neslušní si dřív nebo později rozbijí hubu tak, že už nebudou fyzicky schopní sednout za volant a ohrožovat druhé, jen doufám, že sebou nevezmou taky někoho jiného.Jinak u vás fakt by platio mluviti stříbro, mlčeti zlato

0 0
možnosti
G

gumidos

16. 4. 2009 14:31
Re: a můžete za to vy politici nikdo jiný

že by názor profesionálního chodce na přechodu? hmmm

Jo a prosím ještě o vysvětlení, co je to "kriminál na měkko". Já myslel, že kriminál je kriminál. A zabavovat auta za co hned? A co navrhujete udělat s pitomým chodcem, který si hloupě a blbě myslí, že má přednost na přechodu, což nemá a vleze do vozovky 10 metrů před autem? Pře tím autem tam vleze, přestože za tím jedním vozidlem již není žádné další v dohledu. Co takhle takovému chodci dát taky kriminál na tvrdo? Co dělat s chodci zmetky?

0 0
možnosti
V

Vestor

16. 4. 2009 13:58
Hmm

Ondatro, ty se radši starej kde zas co zdražit o polovinu a ještě u toho tvrdit, že došlo pouze k úpravě cen a bylo to nutné. U cen MHD se ti to povedlo náramně. :-©

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

16. 4. 2009 13:08
Myslíte si, ža to jsou auta, která zabíjí?

Nejsou. Jsou to lidi s jejich bezohledností a arogancí. Začíná to třeba již při parkování, kdy takový "řidič" zabere jedním autem tolik místa, kde by mohla klidně parkovat 2 auta. Pokračuje to neuznáváním jízdních pruhů, hlavně těch před křižovatkami, kdy se postaví do volného pruhu a pak stejně jede jinam než určuje šipka na silnici. Dále to pak jsou ostatní silnice, kde takový arogantní řidič si myslí, že je něco jiného než ti ostatní. Vzorovým příkladem arogance jste VY politici a to se nejedná jen o vaše účinkování na cestách, ale o všechno co děláte.

Je to na vás politicích, začít se chovat slušně a jít příkladem ostatním.

0 0
možnosti
G

gumidos

16. 4. 2009 14:24
Re: Myslíte si, ža to jsou auta, která zabíjí?

K té bezohlednosti při parkování a zabírání míst chci uvést připomínky: měl jsem již pár vozidel. Nejsou to žádné BMW a podobně, ale přesto se jednalo o nová vozidla při pořízení. Ke svým věcem se chovám zodpovědně, zbytečně je neničím, ač chápu že se opotřebovávají. No a pak přijedu k supermarketu.... I když se snažím parkovat nikoliv před vchodem, kde je nejvíc husto, překvapuje mě, že majitelé těch největších pleček mají intenzivní touhu zaparkovat vedle mě a bouchnout mi do dveří při otevírání. Podělaný supermarket nechá místa široká tak auto + 40 cm. Pokud se jedná o podélné stání, mám přední značku omačkanou od koulí ze stejných pleček , které memají odnímatelné tažné. Zadek mám omačkaný od jiných hovádek, která prostě neumí parkovat. Takže vždy při koupi nového vozidla po nějakou dobu prostě parkuju přes dvě místa. Prostě radši prasím já, než jsem prasen sám.  Cca po 10 škrábanci mě to přejde a nechám toho. Jsem prostě bezohledný a arogantní.

0 0
možnosti
RH

retkini

16. 4. 2009 12:53
to šrotovné

prosím neeeee. argument typu: zavedly ho jinde také pravicové vlády neberu. To ještě neznamená. že to musí být dobré. Náš automobilový průmysl se teď veze na vlně poptávky ze zahraničí, tak to využijme. Dotace jednoho odvětví není fér.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik