Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Vaše blogy správných postřehů - nemají chybuj. Pomóóc, - Oni, ANO, mi pilkou řežou nohu ! Musím se rychle zachránit - odejít ! Dle vedení ČSSD, se strana proměnila ve Stonožku a oranžovou rohožku ! Bureš, Schillerová, Karel i Havlíček, rádi si otřou svoji nožku. Teď povolili spodní prádlo - Kdy ponožku ? ... :-)

2 2
možnosti
Foto

ÁÁÁ kobliháři mají sabat. Jeden iteligent větší než druhý. Aspoň je sranda.;-D;-D;-D

3 2
možnosti
JH

Na srandu jste tady, pane Kindle, především Vy:-)

2 3
možnosti
VL

Na růst mandatorních výdajů je specialistou Vaše "Venezuela".Udělejte si nejdřív pořádek na Vašem dvorku.Kritika vlády z pozice koaličního partnera je taky pěkná pecka!

18 1
možnosti
AL

Romane, co Barborka? Neuvažuješ o dalším upgrqde?

6 0
možnosti
JK

Chápu správně, že pomoc podnikatelům za rok 2020 byla cca 100 mld. Jesli je správný odhad, že lockdown znamená výpadek v ekonomice ČR cca 30 mld. denně, pak pomoc státu stačila firmám na 3 - 4 dny !!!

Kdo dostal našich cca 300 mld., kolik se zaplatilo celkem Číně, původci celého tohohle průšvihu?

0 2
možnosti
JK

Babiš slíbil podnikatelům 1.200.000.000.000 Kč !!!!!!

Pravda řekl to na facebooku, tam se s různými pitomostmi pozoruje spousta exhibicionistů i s Trampovskou kšiltovkou. Banda lhářů, včetně česanů. Místo toho, aby na páníčka štěkali, měli se toho vodítka dávno zbavit, jenže teplá bouda a luxusní žrádlo, to se opustit nedá, že jo. Taky si dáváte dobrýho bacha, aby vás páníček nekopl přes plot, štěkáte se staženým ocasem.

4 1
možnosti
JH

Není nic směšnějšího, nežli, když takto pokřikuje zrovna koaliční partner. ČSSD už definitivně ztratila soudnost!

12 1
možnosti
ZZ

Viníkem není Schillerová, ale covid !!!

Stejná situace je ve všech státech, které jsou zasaženy touto epidemií.

Socanský alibismus není na místě, protože je docela možné, že vám ten tupý úsměv na tváři, po volbách stuhne do mrtvičného výrazu.

:-P:-P:-P

9 8
možnosti
JK

Viníkem je Čína. Covid je všude, ale průšvih největší je u nás. Tlustá účetní za nic nemůže plní příkazy vůdce a už ani nedokáže čísla ohnout dle potřeby, prostě to už nejde, tabulka v blogu je důkazem. Snadno lze zjistit, že většinou nejde o pomoc podnikatelům.

3 1
možnosti
Foto

Vaše strana je spoluviníkem :-/:-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik