Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J47a69n 48K32o71z48l71e60r

8. 6. 2021 7:33

Tady všichni všechno vědí, všemu rozumí a vědí co se má dělat, brrr, stěhuju se do amazonských pralesů tam nejsou politici alespoň doufám

0 0
možnosti
Foto

Nejvíce uškodili ČSSD lidé jako je Petříček a Hamáček. Místo aby se zastali milionu lidí v exekuci ze kterých dřou právníci kůži tak se řeší Rusko nebo Bělorusko. Lezení do zadnice Bruselu a USA levicovým voličům to po chuti není.

1 9
možnosti
RK

Josífku, ministr zahraničí a ministr vnitra mají řešit tvoje exekuce?8-o

Trošku si srovnej v hlavě resorty. Bohužel asi i ty máš volební právo a podle toho to tu tak vypadá.

8 0
možnosti
IP

I11v70a96n 64P26o35u45l

7. 6. 2021 22:29

Zrovna tento expert a ten druhy Svejk jsou ti, co CSSD pomahaji do rakve. Tak uz jen venec a zakopat...

3 0
možnosti
VB

Jak vždy o všechno. Vy spolu s komouši abyste zmizeli na hnojiště dějin, anonysté šli do basy a odtrhli jsem je od státního cecku a okamůristé se stali exoty, kteří se budou spolu s blbouném nejapným ukazovat školním dětičkám.

11 1
možnosti
JN

J75a84n 95N93e60m70e38c

7. 6. 2021 21:20

Myslím, že už v onom obhajovani sociální spravedlnosti je vidět ona úchylka. Věc může být spravedlivá nebo nespravedlivé... I když tomu nespravedlivé u budeme přidávat sto přívladtků, spravedlnvost z toho neuděláme.

0 0
možnosti
BG

Ke kterému dopravci půjdete po volbách dělat vozmistra? :-)

1 0
možnosti
MK

V říjnových volbách půjde o kariéry spousty politiků. Ale voliči budou zase jen za trouby. A pro občana se nic podstatného nezmění.

1 0
možnosti
JS

Sedm let byli socani ve vládě, která v době konjunktury místo úspor na horší časy rozhazovala a uplácela voliče a teď blábolí.

25 0
možnosti
JN

Jenže oni nic jiného, než rozdávat z cizího nikdy neuměli.

0 0
možnosti
LN

Milý Onderko, z hrušky dolů. To, že by se mělo šetřit ve státní správě je fakt. To množství lidí, které se poflakuje za slušnou mzdu je obrovské. Zaplatit ano, ale odvést za to i poctivou práci. Kdyby totiž ti úředníčci pořádně makali, tak by tu vaši kolegyňku Maláčovou ani nenapadlo vyprávět něco o čtyřdenním pracovním týdnu, protože by to nezvládali. Ale když jich je přebytek, tak chápu, že by jim stačilo dělat do středy. Každému úředníčkovi a politikovy bych přál mít malou firmu, muset na sebe a zaměstnance vydělat a ještě u toho řešit stále nová a nesmyslnější nařízení. Když on Onderka dřív dělal na dráze a tam byl vždycky tvrdý socialismus, takže mu to ani nepřijde.

15 0
možnosti
ZD

Chtěl jsem také něco napsat obhajovateli strany, která má to co sám kritizuje především na svých bedrech (zdroje jsou). Napsal jste to ale mnohem lépe.

3 0
možnosti
JK

Všechno rozházeli a teď budou mudrovat, jak to ti druzí budou zaručeně dělat špatně.

10 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik