Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tradiční pravice a ANO napadají sociální demokracii, že nemá pevně ukotvenou hospodářskou politiku, že není schopna směrovat ekonomiku země k prosperitě a růstu.Tvrdí, že umí jen utrácet. Je to nesmysl.

Zdroj: https://romanonderka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772011

-

Není to nesmysl a paní Maláčová je toho zářným příkladem.

11 1
možnosti
LK

Vážený pane Onderko, přečtení Vašeho blogu mě nutí k zamyšlení, zda opravdu věříte tomu co píšete nebo jde jen o předvolební propagandu. Pokud platí, že tomu opravdu věříte, a ono to tak vypadá, tak se s Vámi opravdu o ekonomických otázkách nemá cenu diskutovat, protože naprosto nechápete ekonomické zákony a současně ignorujete historické zkušenosti.

Pokud ale jde jen o předvolební propagandu, tak jste obyčejný pokrytec a debata s Vámi je také zbytečná.

PS. Ekonomické perpetuum mobile Vaší kolegyně Maláčové, že zvýšením výdajů na platy a důchody bude sanovat státní rozpočet, protože to navýší příjmy, to je perla všech perel.

14 0
možnosti
JK

Vaše názory nikoho nezajímají, "vy, vy už tady příště nebudete".

3 0
možnosti
Foto

Nedivím se, že se bojí, protože diskutovat o ekonomice s Venezuelou Maláčovou je o život.:-)

10 1
možnosti
ZZ

Diskutovat se socany je ztráta času. To co předvádí váš ekonomický expert Maláčová, je vzorovou ukázkou naivity, neznalosti, neodbornosti a naprosté hlouposti nejen všech politiků ČSSD, ale i jejich voličů.

;-(;-(;-(

16 1
možnosti
Foto

Označovat současnou ODS za pravici je směšný omyl! :-/ Ale tvrzení, že ČSSD umí řešit ekonomické problémy státu moderními metodami, tak to je teprve bomba! :-/

9 0
možnosti
AM

Autore, třeba máte pravdu, Valtr Komárek a Miloš Zeman diskutovat mohli, ale vy a paní Maláčová se na "tento led" prosím nepouštějte, ať se neztrapníte.

8 0
možnosti
Foto

Bohatě stačí vzpomínka, jak Roman Onderka, coby dokonce dvojnásobný exprimátor Brna obyvatelům tohoto města 8 let sliboval postavit sportovní stadion. Samozřejmě, že ten "superkecal" jen kecal a sliboval a sliboval a nic nikde nepostavil!! A plat primátora si za 8 roků do své kapsy bez studu shrábl...! Může snad tomuhle socdem lháři ještě někdo něco věřit??? ;-O

2 1
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik