Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J62a35n 93R54á93ž

21. 7. 2021 14:29

Jako rodilý pravicově zaměřený Brňák, který zažil éru pana Onderky ve funkci primátora města, mám nefalšovanou radost, jak Hamáček zasáhl a do čela jihomoravské kandidátky protlačil (!!) Romana Onderku a na druhé místo Katku Valachovou. Nic lepšího na "vyzmizíkování" ČSSD z politické mapy ČR udělat nemohl.

Onderku přece nemohou volit ani kovaní socani!

0 0
možnosti

Pětašedesátník se sbíječkou?

Povídám předsedo, Onderka kalí vodu, kalí vodu.

0 0
možnosti

To je taková pokrytecká hra - vtip je v tom, že firmy prostě staré lidi většinou nechtějí, proč by raději nevzali někoho mladého a levnějšího? Poprvé jsem to zažil někdy kolem roku 2000 - zahraniční majitel vyhodil celou redakci, kde byl věkový průměr řekněme 40 let a nabral 20leté lidi. Když se podíváte například na zpravodajství České televize od takových desátých let - starých lidí tam moc nenajdete, a ty tam ještě vedení nechává, aby to nevypadalo...Vyhrávaly to hezké modelky kolem 30 let, ty tam sedí dodnes, pokud neutekly samy.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Soudci apod. mohou pracovat klidně do 75 a výš? Jak jste na to přišel?

0 0
možnosti
Foto

Jediný lék je zvýšit efektivitu výroby. Kdybyste ráčil zapracovat na tomhle, tak můžeme chodit do důchodu už v padesáti. Rv

0 0
možnosti

Přesně, covid byla jedinečná šance vyprdnout se na montovny a vrazit pomoc do sofistikovaného vývoje a výroby, nastoupit do rychlíku "Průmysl 4.0". Ne, nepovedlo se, zaměstnanci montoven hnijí doma na státní podpoře a vývojářské buňky zatáhly rolety. Stovky miliard se prožraly bez užitku.

1 0
možnosti

J82i68r66i 29B15o44r

20. 7. 2021 12:11

V první větě napadnout "bezohlednou pravici", v druhé potvrdit nutnost prodloužení odchodu do důchodu. Jak snadně se dělá politika.

1 0
možnosti

Takže která to pravice chce mučit 100 leté staříky, hlava nehlava? Byl by nějaký odkaz na takový program strany?

Já teda s vámi nesouhlasím, zase jako za komančů se vytváří privilegovaná skupina občanů, kteří jsou něco víc jak ostatní a kritéria kdo to je, udává dle libosti vláda. Nakonec privilegium uděluje na to speciálně ustanovený úřad a nově najatá armáda úředníků z nichž nakonec jeden bude mít to kulaté razítko, o které bude značná dračka a chudák úředník bude mít co dělat, aby nepodlehl, že. Prostě zase pitomost non plus ultra a házení volebních drobků dělníkům.

Řešení existuje osobní důchodový účet jednotlivce oddělený od státního rozpočtu, kde si povinně každý spoří na důchod minimum a stát garantuje roční valorizaci podle inflace a jeho nedotknutelnost. Klidně může být účet veden privátní společností s příslušnou licencí a vhodnými finančně obchodními podmínkami, se službami mimo možnosti státu. Přechodová fáze měla být pokryta z rezerv, které se páně Babiš jal v době ekonomického růstu !!!!! vytunelovat. Tak nyní by to šlo pokrýt z vrácených dotací co neoprávněně pobral agroholging, no co miliarda k miliardě a je to. Boxujte jako správní socani za dělníky proti miliardáři a ne naopak. Vlastně, pozdě bycha honit. Místo vás jdou po něm Piráti a světe div se, s pomocí stávajících zákonů jim to vychází. Nezaprodané skutečné socany to dost bolí, vám je to jedno, vymýšlíte blbosti, tváříte se jako chytrolíni i když je průšvih jasně vidět. Nabízíte předražené nic, podobně jako ti "šmejdi".

1 0
možnosti

L43u25b67o85š 84K75r16i54m47l

20. 7. 2021 11:39

Autore, mám pro vás práci, ale nepleťte si to se zaměstnáním. Konečně vypadnete ze sněmovny a bylo by vhodné poznat i normální život. Možná vám i zmizí ten škleb z obličeje.

1 0
možnosti

P90e97t79r 90D59r67a50p11a44l

20. 7. 2021 11:07

já myslím, že do deseti let se problém sám vyřeší. budeme mít přece průmysl 4.0 (možná už 5.0)...manuálně už nikdo pracovat nebude....polovina lidí ve službách a druhá bude dělat aj ́táky. Tedy takhle to aspoň vizionáři prezentují, práce v montovnách je přece fujky fujky

0 0
možnosti
Foto

A co budete dělat Vy? ;-D

0 0
možnosti

Proč vy salonní levičáci stále dokola šíříte blud, že začne-li někdo ve dvaceti u sbíječky, zůstane u ní až do důchodu? V rámci staveb je dlouhá řada činností, na které může bývalý sbíječ přejít a dělat něco, co fyzicky zvládne. Totéž ve slévárně atd.

Pokud chcete umožnit fyzicky opotřebovaným lidem dřívější odchod do důchodu, nechte to raději na posouzení lékařů u každého člověka individuálně, než abyste vytvářeli nějaké seznamy profesí. Od stolu stejně nikdy nebude takový seznam správný, akorát vyrobíte další nespravedlnost.

1 0
možnosti

P27e75t23r 28D37r17a63p15a36l

20. 7. 2021 11:10

já mám naopak dojem, že salonní ekonomové šíří blud o celoživotním vzdělávání a že chlap po 30 letech házení lopatou bude programovat roboty nebo počítat úvěry v bance. Ano, může se stát, že se to jednotlivcům povede, ale rozhodně to nebude masová záležitost, na které se dá stavět nějaký systém odchodu nebo neodchodu do důchodu

0 1
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik