Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Oč půjde v říjnových volbách? Jestli se papaláši jako ty dostanou do parlamentu nebo budou krást nějak a někde jinak... :-P

1 0
možnosti

A co tak,stejně jako za KarlaIV,ty,kdo tohle způsobili,označit za zemské škůdce či velezrádce,zabavit veškerý majetek,zmrazit konta,a pro výstrahu veřejně stít mečem?Stít ne,to už není moderní.Ale zavřít.Ono by se pěkných pár desítek,možná stovek miliard do státní kasy vrátilo.Akorát Monika by už nemohla nakupovat v Dubaji,chuderka.

0 0
možnosti

J35a29n 33R98á38ž

9. 6. 2021 15:34

Jak je z průzkumů zřejmé, hodně lidí už pochopilo, že moderní levici reprezentují Piráti a že ČSSD reprezentuje zcela muzeální ideologii. A proto bude lepší, když budou bafuňáři ČSSD v poklidu žít z výnosů Lidového domu a nebudou prudit ve Sněmovně.

5 0
možnosti

Oc pujde v rijnovych volbach hlavne? O to, kdo z papalasu CSSD se dostane do PS a jestli vubec ;-D

0 1
možnosti

J78a93n 48R74á91ž

9. 6. 2021 15:23

Doufám, že nikdo.

2 0
možnosti

V říjnových volbách půjde především o to, aby se vaše partaj sebrala a zmizela navždy z politické scény.

2 1
možnosti

Jo, a toho uplakánka Bureše by mohla vzí s sebou.

1 0
možnosti
Foto

Tak já pevně doufám, že je v ČR stale spousta lidí co mají vlastní rozum a paměť sahající 6-8 roků zpátky. Vaše bláboly jsou dokonce i lži, které se stále opakují a spoléhají, že matematiku základní školy už zapomněli. Např. že 20% z 20 000 = 4 000, ale 20% z 100 000 = 20 000... Chápu, že pro ČSSD jsou to stejná čísla, ale pro mnoho lidí nikoli.

1 0
možnosti

Teda, být součástí vládní koalice, mít ve vlastním týmu Venezuelu a psát něco o rozhazovačné Schillerové a že se bude muset šetřit, tak to je sílný kafe.

7 0
možnosti

Vážený pane. Socialismus se prostě vybudovat nepodaří. A vězte, že existuje i cesta osekani výdajové strany rozpočtu. Propustme 20000 státních zaměstnanců v prvním kole. Nejlépe hned na podzim, aby se nový rok začal s cistym štítem. Ušetříme za celý rok 12 mld. a každý další taky. Část z těch 20 tis. Jsou virtuální, část ještě chvíli bude strašit na UP. Ale pak už to bude čistá úspora. Pak každý další rok 10 tis. Kolik úředníků bylo potřeba za první republiky. A to nebyly počítače, internet. Vše se psalo na stroji a posílalo poštou. Méně státu, více svobody je prostě jasná cesta.

9 0
možnosti

První půlka dobrý a pak demagogie. Srovnání s první republikou je blbost, protože agenda a hlavně její rozsah se vůbec srovnat nedá. Tím nechci říct, že erár nemá razantně šetřit.

2 0
možnosti

Já teda nevím, ale jíní blogeři na diskusi a otázky reagují ;-) pan Onderka si tu píše nějaký monolog a asi se ani zapojit nehodlá, nedej bože odpovědět na nějakou otázku:-/

3 0
možnosti

Jak kdo. Např. velice oblíbená blogerka má vždy své mluvčí, kteří její myšlenky hájí a vysvětlují do roztrhání těla.

0 0
možnosti

V této zemi bylo příliš dlouho dobře a bylo jsme příliš rozežr...Lidé už zapomněli co to je šetřit na špatné časy a trochu jim to připomněla Corona, ale jak je vidět málo. Jediné co lidi zajímá kam vycestovat a kde strávit dovolenou a co si pořídit nového. No a po volbách až bude vládnout Demoblok a bude nucen hodně přitvrdit a okusíme jiný chlebíček bude sušší v zimě budeme míň topit a hlavně v hospodách a krámech budou ceny na které bude mít jen někdo. Pak si lidi vzpomenou za koho jim bylo relativně dobře a to bude čas levicových a szředových uskupeni. Nyní nemají šanci. Mladí starým nikdy nevěřili a všechno jsme dělali blbě proto Piráti a td. jedou na vlně.

0 1
možnosti

A za čí vlády se v posledních letech razantně zdražovalo?ANO nejsou nic jiného než komouši převlečení za kapitalisty.Jsem starý,ale ne blbý.

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Brňák tělem i duší, sociální demokrat, politik a zároveň docela obyčejný padesátník. Dříve mimo jiné primátor Brna, v tomto volebním období poslanec PSP.

Seznam rubrik